Darling I'm Home!

Då var man hemma då ja...
Var så himla skönt att komma hem så det var helt sanslöst, men nu är typ allt tillbaka till det normala om man säger så.
man glömmer ju fort varför det var man ville åka iväg men nu kommer jag ihåg!

har bestämmt mig efter ett låångt samtal ikväll att Josefin ska ta hål i naveln till hösten:Peller till våren=)
woho!
Kommer dra med mig i ett gäng ifall jag svimmar , för det där med hål i öron och sådant är inte riktigt min grej hahahah (Y)

FUCK!

Jaha nu tvingar han med mig pa utstallningen sa maste saga till Emma att jag inte behover bi hamtad for det far jag inte iheller ARGH!

"Are you going to help him or just stand there?"

Ja da var denna dagen over tack och lov!
Blev javligt siggigt idag da jag bad om att fa stanna pa farmen pa sondag istallet for att ga pa showen..
Forst verkade det helt okej anda, jag visste att det inte var populart men sa fort ag lamnade rummet horde jag att dem borjade prata om mig. " Joe kommer inte med for hon kommer bli for trott for resan da" ( inte trevlig ton direkt), sa fort jag kommer in i rummet igen da gar de over till att praa walsiska och jag tankte bara jaha da var det inte sarskilt okej da.
Sa hade angest hela dagen och gick och spannde mig sa kande tillslut att jag borjade bli yr sa forstod att jag har lyckats knacka mig igen...
Ja han sa ocksa att jag var ju bara 16 och han visste inte om jag klarade mig sjalv, liksom DAH!!!!!!
Men ska fan inte pa nagon utstallning icke!
Emma hamtar mig sedan pa kvallen antagligen, vid nio for hon ska pa sjukhuset forst men ja..... hoppas hon kommer tididgare...

"good work":O

Ja idag har det gatt ratt hyfsat. Efter att ha sopat hela stallet fick jag lite berom fran owen :O Big Surprise!
hahahahaha men ja , forsoker klamma fram att jag inte vill med pa showen pa sondag sa om det gar som jag vill stannar jag kvar pa farmen och sedan hamtar Emma mig klockan 7 for att sedan aka till Aberystwyth dar jag sover over hos Emma och seda aker hem till Sverige pa mandagen!

Sa ja nu halle rjag tummarna(Y)(Y)!

"I have never met a girl like you"

Ja fyfan vilken dag!Ingenting gar som det ska!!
Fick en rejal utskallning idag(igen) nar vi skulle vaga faren visste jag inte vart jg skulle gora av mig sa jag stod och vantade pa att jaga in fler far.... Da ser jag hur owen ramlar och far stangslena over sig men han verkar okej och ingen annna hjalpte honom sa jag stod kvar.
da javlar gick han igang och borjade skrika att jag var helt javla otrolig och att han aldrig har traffat nagon som mig och att alla andra jobbade men jag bara stod+ att jag inte verkade vara intresserad av nagonting alls over huvudtaget och aterigen skrek han att han aldrig nagonsin har traffat nagon som mig.
ar sa javla trott pa den gubbjavlen och hanns javla kommentarer! Sedan ska han vara trevlig igen liksom DAH! vad fan tror han? var helt bolfardig och tankte att fan pa mandag behover jag aldrig mer traffa honom aldrig mer!

Take me Home where I belong!

God bless Emma & Rubie!<3

Ja... vad hade jag gjort utan Rubie och Emma? nu har ju Rubie akt tillbaka till Liverpool men Emma ar ju tack och lov kvar  :D
Sov over hos Emma igar var riktigt najs faktiskt. Vi tittade pa "Narnia prince Caspian", Den var faktiskt bra men vi blev lite sentimentala mot slutet. Satt nagra fjortisar bakom oss som pratade om allt annat an filmen , lite halvt storigt men men. killen som salde biljetterna var iallafall sot haaha (Y)
Sedan stack vi hem till henne igen men motes av nagon kille utanfor hennes lagenhet som tydligen kande Emma och som Emma Tycker ar lite storig. han borjade snacka om sin cykel typ och Emma presenterade mig som vannen fran Sverige som Jobbar pa samma stalle som henne. och ja vi sa att vi skulle lagga oss for att slippa honom , och narvi borjar ga hor Emma honom ropa till sina kompisar "Eyy Emma has a swedish girl in her flat!". Vi borjade kuta snabbt upp for att inte bli overrumplade av en hel hog engelsman. Fick forklarat for mig att nasta gang vi ska till puben kommer jag bli attackerad...kanns safe!
Vi gick upp och kollade pa Narnia 1:an, eller ja kollade pa den (Emma somnade).

Aker hem pa mandag! WOHO!! God Bless mum!

RSS 2.0